Înțelegerea securității Cloud Hosting

Cloud web hosting este la fel de sigur ca orice alt stil de hosting. Cu toate acestea, a devenit un rau rău datorită criticii tehnologiilor virtualizate din trecut. Când lucrurile au început să se îndrepte spre nor, există o mare frică legată de această nouă tehnologie, deoarece întreprinderile nu s-ar putea despărți de ideea de a nu avea datele și stocarea în interiorul lor.

Cu toate acestea, acum că norul a intrat în mainstream, criticile nu au devenit nimic altceva decât un trecut. Astăzi ne bazăm pe mai multe tehnologii diferite treatment trăiesc în nor, iar găzduirea noastră nu este diferită.

Mai jos vom explora principalele probleme legate de securitatea cloud web hosting și evidențiați avantajele de securitate ale găzduirii internet site-ului dvs. în cloud. Deci, puteți să răspundeți în cele din urmă la întrebarea: este hostingul nor sigur și sigur?

Înțelegerea securității Cloud Internet hosting

O mare parte din îngrijorarea legată de securitatea gazduirii cloud și a altor platforme cloud a avut de-a confront cu scepticismul inițial asupra schimbării tehnologiei și nu a tehnologiei în sine. Timpul ne-a arătat că norul sa maturizat și cu această tehnologie, maturarea a venit la niveluri îmbunătățite de securitate.

Când vă uitați la un mediu de server tradițional, fișierele site-ului dvs. Website sunt stocate într-o locație preciseă a serverului fizic. Cu ajutorul cloudului, fișierele internet site-ului dvs. sunt distribuite și ocupă mai multe locații de servere virtuale asociate serverelor fizice.

În ceea ce privește securitatea worldwideă, găzduirea de cloud are de fapt un nivel suplimentar de securitate. Aveți măsurile de securitate fizică pentru a proteja datacenterul fizic de a fi hacked sau rănit. Apoi, aveți un nivel de securitate pe serverul fizic în sine. În cele din urmă, cu găzduirea cloudului aveți un strat suplimentar de securitate care protejează rețeaua Digitală și izolează mediul dvs. de găzduire în cloud.

Cu toate acestea, nu toate gazdele de cloud sunt make egale în măsurile de securitate. Securitatea standardă a oricărei platforme de tip cloud are legătură cu modul în treatment sunt implementate anumite protocoale de securitate. De exemplu, puteți avea un server de cloud foarte nesigur în același mod în treatment puteți avea un server dedicat nesigur. Nu este tehnologia subiacentă, ci modul în care este implementată.

HostGator Cloud Websites Banner

Este Cloud Web hosting securizat?
Există câteva obiecții diferite față de securitatea standardă a gazduirii cloud. Vom examina cele de mai jos și vom ilustra modul în care găzduirea cloud-ului depășește de fapt aceste obstacole de securitate.

1. Efectul Lousy Neighbor

O dilemmaă comună de securitate se învârte în jurul problemei gazduirii norului multi-chiriaș. Aceasta este situația în care mai multe mașini virtuale diferite utilizează același spațiu server dedicat fizic. Aceste retele de masini virtuale sunt ceea ce alcatuiesc mediul dvs. de gazduire cloud.

Ideea este că un singur site nesigură sau supraîncărcat în rețea ar putea compromite celelalte web-site-uri. Cu toate acestea, există numeroase protocoale de securitate îmbunătățite, cum ar fi izolarea VM, care vă izolează complet rețeaua virtuală de alții pe aceeași mașină. Aceasta înseamnă că datele dvs. sunt sigure, protejate și nu pot fi accesate de nimeni, cu excepția dvs.

two. Pierderea wholeă a controlului datelor

Aparent pierderea controlului asupra localizării datelor dvs. pare a fi o mare obiecție față de găzduirea cloud-ului. Externalizarea stocării informațiilor într-un sistem de tip 3rd-social gathering poate părea puțin înfricoșător. Cu toate acestea, majoritatea furnizorilor de gazduire cloud de astazi opereaza server dedicat cu aceasta intelegere si si-au construit sistemul in jurul furnizarii de transparenta si securitate in jurul datelor utilizatorului. Acest lucru vă permite să păstrați responsabilitatea asupra datelor dvs., în timp ce nu trebuie să vă administrați singur totul.

3. Vulnerabilități de securitate principală pentru Gazduire în Cloud
La fel ca alte forme de găzduire, există anumite vulnerabilități pe treatment trebuie să le cunoașteți. Securitatea nu va fi niciodată greată. În comparație cu gazduirea tradițională, cloud-ul oferă un punct de acces universal, ceea ce înseamnă că protocoalele de securitate trebuie să fie și mai stricte. Cu toate acestea, există vulnerabilități.

Mai jos veți găsi principalele tipuri de probleme de securitate care amenință mediile de găzduire în cloud. Veți observa că sunt foarte asemănătoare cu mediile de găzduire tradiționale:

Atacurile DDoS. Este dificil să opriți atacurile DDoS, dar puteți deal with tot posibilul pentru a vă proteja web site-ul cu o soluție precum SiteLock sau alte suplimente de securitate.

Încălcări de date. Brevetele de day pot apărea din cauza lipsei autentificării cu doi factori. Prin îmbunătățirea parolelor și îmbunătățirea procesului de autentificare a utilizatorilor, acest lucru poate fi evitat.

Malware. Scripturile malware pot fi injectate în gazda cloud și pot fi destul de distructive în ceea ce privește datele sensibile. Cu toate acestea, utilizarea de application precum SiteLock vă va ajuta să vă protejați împotriva acestui lucru.

Pierdere de date. Dat fiind că datele sunt stocate pe distanțe lungi, puteți risca ca un datacenter să fie scos sau să deconecteze din cauza cauzelor naturale. În mod tipic, acest risc poate fi atenuat prin backup-uri obișnuite stocate în locații diferite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *